(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
Статтю присвячено дослідженню матеріалів, що складають основу експозиції та фондових збірок Музею заводу «Дніпроспецсталь» (м. Запоріжжя, Україна). Показано етапи створення музею та формування його колекцій. Висвітлено видову та функціональну належність експонатів. Розкрито інформаційний потенціал описаних артефактів для дослідження різноманітних аспектів історії робітників металургійної галузі України за радянської доби.