(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2019)
Розкривається процес захоплення управління над Збройними силами та військово-промисловим комплексом України представниками донецького клану. Досліджено мету та обставини виникнення концерну «Укроборонпром». Висвітлюється роль Михайла Єжеля та Дмитра Саламатіна у комерціалізації оборонної сфери, участь у масштабному розкраданні державного майна. Окремо підкреслюється зв’язок цих діячів з російською верхівкою, що є доказом спроб Віктора Януковича обміняти частину національного суверенітету на особисті преференції.