(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
У статті розглядаються державні реформи Великобританії у сфері освіти, що були запроваджені за часів правління урядів «нових лейбористів» Т. Блера та його наступника Г. Брауна (1997-2010 рр.). Для підтримки конку рентоспроможності держави на світовому ринку необхідно було звернути увагу на реформу системи освіти, що відповідала б викликам сучасності, головним чином, через впровадження програм, спрямованих на отриман ня освіти протягом життя. Здійснено аналіз змін на всіх ступенях освіти Великобританії, що були впроваджені лейбористськими урядами.