(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
В статті розглядаються демографічні аспекти розвитку грецького населення Одеси. Наголос робиться на з`ясуванні та реконструкції процесів народжуваності у грецькій громаді впродовж XIX – початку ХХ ст. Наводяться архівні дані, які дозволяють відтворити загальну демографічну модель і визначити соціально-територіальні параметри народжень грецького населення Одеси. Ці сюжети шляхом діахронних та синхронних компаративних контекстів спрямовані на встановлення повсякденних соціальних практик одеситів та підпорядковані історико-антропологічним завданням розкриття «немотивованої історії».