(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2024)
У статті висвітлено археографічні особливості й інформативні можливості усноісторичних інтерв’ю, опублікованих у 2022–2024 рр. у рубриці «Повсякдення російсько-української війни: усна історія» в «Українському історичному журналі». Матеріали охоплюють період тимчасової окупації та військових дій на території Чернігівської, Київської та Сумської областей навесні 2022 р. та представляють особисті стратегії виживання та боротьби з окупантами.