(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2017)
Нова влада, яка прийшла на місце колишніх партійних органів, залишила на своїх місцях практично без змін український господарський управлінський апарат. У ході окупації утворився політичний симбіоз нового режиму, були запущені процеси дифузій. Для населення прихід нової влади навряд чи міг нести ефект кардинальних змін. Частина новацій нової влади виявилися цілком прийнятними, а покарань нова влада точно більше не несла. Багато процесів на окупованих територіях приймали характер оксюморон, однак абсурдність виявилася не в системі, а при поверненні радянської системи.