(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2017)
У статті аналізується функціонування нацистського табору смерті Собібор на території окупованої Польщі, в якому загинула значна частина польського і європейського єврейства. Увага акцентується на методах масового вбивства і приховування слідів злочину, функціональних обов‟язках охорони, організації заколоту в‟язнів, ліквідації табору, післявоєнних судових процесах над нацистами та їх посібниками, сучасному становищі місцевості.