(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2017)
Проаналізовано особливості формування економіко-географічної школи в Україні та Чернівецькому університеті. Зазначено, що наукова школа економічної географії та екологічного менеджменту сформувалась на відповідній кафедрі економічної географії та екологічного менеджменту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Науковими лідерами Чернівецької економіко-географічної школи були: проф. А.С. Синявський, В.В. Оникієнко, М.Г. Ігнатенко, Я.І. Жупанський, М.П. Крачило, В.П. Руденко