(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2017)
У статті зроблена спроба простежити історичний розвиток західноєвропейського музичного інструменту – шестиструнної класичної гітари. Наведені приклади застосування різних методологічних підходів вивчення історичних матеріалів. Здійснена спроба виявити джерела витоків періоду виникнення цього музичного інструменту. Розглядаються різні етапи в Європейській історії виконавства на класичній гітарі, а також загальні аспекти історії музичного мистецтва в контексті європейської музичної культури.