(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті в рамках історичного дискурсу розглянуті особливості класифікації радянських свят 1928 рр.). Обґрунтоване значення-упродовж десятиліття після жовтневого перевороту (1917 ―революційного календаря‖ і свят для першого десятиліття більшовицької диктатури. Простежені зміни у календарній сітці радянських свят у період післяреволюційного десятиліття. Розглянута специфіка радянських пореволюційних свят на прикладі окремих регіонів Україні, зокрема в південній її частині. Акцентовано увагу на особливостях сприйняття нової революційної культури представниками південноукраїнських територій.