(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті простежено динаміку змін релігійної політики тоталітарних режимів стосовно віруючих громад євангельських християн і баптистів у період Другої світової війни та повоєнний час. Акцентовано увагу на тому, що віротерпима політика А. Гітлера та Й. Сталіна щодо ЄХ і Б мала подвійні стандарти, оскільки обидва тоталітарних лідера намагалися використати протестантські громади для вирішення своїх стратегічних цілей.