(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Стаття є спробою реконструкції соціально-політичних зв‘язків Л. Брежнєва, які формувалися під час його становлення як партійно-державного діяча в Україні у 1930-х – 1950-х рр. На підставі спогадів людей, які входили до кола ―близьких‖ друзів Брежнєва, або були його давніми соратниками у внутрішньопартійній боротьбі за перші ролі в керівництві державою, складено орієнтовний перелік осіб, які, ймовірно, входили у ―дніпропетровський партійний клан‖ і складали ―кістяк‖ цієї групи.