(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті висвітлено стан і особливості матеріально-технічного та фінансового забезпечення, здобутки та прорахунки радянської влади у системі охорони здоров‘я на території Івано-Франківської (Станіславської) області протягом 1945-1955 рр.