(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті здійснено аналіз поглядів вітчизняних дослідників на проблеми тіньової економіки в Україні. Виокремлено декілька основних підходів до вирішення питань тіньового сектору. Обґрунтовано необхідність подальших наукових пошуків ефективних концепцій протидії тіньовій економіці на основі комплексного міждисциплінарного підходу.