(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті проаналізовано місійно-просвітницьку діяльність євангельських та баптистських громад в Галичині та на Волині у складі ІІ Речі Посполитої. Розглянуто діяльність іноземних християнських місій, що діяли в регіоні. Відтак, розглянуто євангельсько-баптистську періодику, що була поширена на теренах сучасної Західної України у 20-30-х рр. ХХ ст. Наприкінці автором проаналізовано вплив конфесійної періодики на освіту послідовників євангельського християнства та баптизму в Галичині та на Волині.