(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Стаття присвячена формуванню організаційних та методичних засад системи лікнепів на Сумщині у 20-і роки ХХ ст. Автор на основі документів Державного архіву Сумської області аналізує проблему забезпечення учительськими кадрами курсів лікнепу, якісний склад викладачів, рівень оплати праці. Розглядається питання організації постачання підручників та додаткової літератури до лікнепів українською мовою та мовами інших національностей. Визначаються перспективи подальшого дослідження зазначеної проблематики.