(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Висвітлена практика міжкооперативних зв‟язків 1920-х років між споживчою кооперацією УСРР та закордонними кооператорами з метою обміну досвідом. Акцентовано на широкому діапазоні форм взаємовидного міжкооперативного обміну, як-от кооперативні школи, кооперативні виставки, поширення кооперативних видань, поїздки представників української кооперації за кордон, організація екскурсій для закордонних фахівців на вітчизняні підприємства споживчої кооперації тощо.