(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті проаналізовано прецедент масової дитячої смертності в роки Голодомору в Будинку немовляти в м. Запоріжжя. Голодомор 1932-1933, що охопив Україну, вирував і в промислових центрах, в тому числі в Запоріжжі. Автором охарактеризовані динаміка і причини смертності, вік і національність загинули в Будинку маляти, розташованому в центрі Запоріжжя. На основі свідчень очевидців, висвітлено особливості утримання дітей у притулку та місця поховання загиблих. Зазначено заходи із вшанування пам‟яті загиблих в роки Голодомору дітей.