МАЙНОВИЙ СТАН ІВАНА ХОРВАТА В НОВІЙ СЕРБІЇ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті висвітлюється матеріальне становище генерала Івана Хорвата в контексті його діяльності як керівника Нової Сербії. Розглядаються питання грошового забезпечення генерала, його володіння землею та населеними пунктами, рухомим та нерухомим майном, а також здійснення ним торгових операцій. Аналізується протиправна діяльність Хорвата, пов‟язана з привласненням казенних коштів та незаконним використанням поселенців для власних робіт.