[Рец.]: Силка О. З. Громадські об’єднання українського села наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст.: становлення та діяльність (на матеріалах Лівобережжя). Монографія. – Черкаси : ФОП Гордієнко Є. І., 2015 – 574 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
-