[Рец.]: Галатир В.В., Лозовий В.С. Місцеві органи державної влади Гетьманату в Правобережній Україні (квітень-грудень 1918 р.). Монографія / Віталій Вікторович Галатир, Віталій Станіславович Лозовий. – Хмельницький: ФОП Мельник А.А., 2015. – 380 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
-