КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОГО СКЛАДУ В ШКОЛАХ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ В ДРУГІЙ ПОЛОВИНІ 40-х РОКІВ ХХ СТОЛІТТЯ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Проаналізовано стан кадрового забезпечення в школах Полтавської області в другій половині 40-х років ХХ століття. На основі архівних матеріалів проведено аналіз даних щодо процесу забезпечення навчальних закладів області новими педагогічними працівниками. Вказані основні проблеми, що впливали на коливання показників кадрового складу шкіл Полтавщини.