ПРОКУРОРСЬКИЙ НАГЛЯД ЗА ДОТРИМАННЯМ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО РЕЛІГІЙНІ КУЛЬТИ В 60-80-ті рр. ХХ ст. НА ТЕРИТОРІЇ РІВНЕНСЬКОЇ ТА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті здійснюється аналіз прокурорського нагляду за дотриманням законодавства про релігійні культи на основі нормативних актів. Для виконання поставленої мети ми звертаємося до Фонду прокуратури в Рівненській області. Наглядові провадження, огляди та інформаційні довідки допомагають відобразити більш повну картину діяльності комісій сприяння по дотриманню законодавства про релігійні культи. Автор висвітлив повноваження прокуратури при здійсненні нагляду в релігійній сфері.