СТЕПАН КУРОПАСЬ: МАТЕРІАЛИ ДО БІОГРАФІЇ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
В статті висвітлено біографію військового УГА, представника української громади США Степана Куропася. Окреслено основні етапи життя, проаналізовано політичну та громадсько-культурну працю в США. Досліджено діяльність С. Куропася в Українському Народному Союзі, Українському Конгресовому Комітеті Америки, Злученому Українському Американському Допомоговому Комітеті, Організації Державного Відродження України та інших українських громадських та політичних організацій в Америці.