ТЕОРЕТИЧНІ ПРОБЛЕМИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ТА МУНІЦИПАЛЬНОЇ ГЕРАЛЬДИКИ НА СТОРІНКАХ ВІСНИКУ УКРАЇНСЬКОГО ГЕРАЛЬДИЧНОГО ТОВАРИСТВА “ЗНАК” (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Стаття присвячена розробці теоретичних основ геральдики та символіки населених пунктів та територіальних громад на сторінках газети “Знак”. Досліджено специфіку видання, сформовані основні тематичні блоки, які розкривають актуальні теоретичні питання вітчизняної геральдики. Розкрито дискусійні питання, пов‟язані з використанням термінології та практичним затвердженням символіки. Приділено увагу ролі міжнародного наукового співробітництва у формуванні теоретичних основ вітчизняної геральдики.