АГРАРНЕ ПИТАННЯ В ПОЛІТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ С. ВІТТЕ В РАДЯНСЬКІЙ ІСТОРІОГРАФІЇ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті проаналізовано погляди радянських дослідників на аграрне питання в політичній діяльності С. Вітте. Звертається увага на те, що проблема специфічно вивчалася і інтерпретувалася радянськими фахівцями-істориками, радянські дослідження обмежувалися істотним впливом на історичну науку пануючої тогочасної ідеології. Незважаючи на це, радянські дослідники заклали фундамент до подальшого осмислення цієї проблеми.