ВНУТРІШНІЙ УСТРІЙ МОНАСТИРІВ ЗГРОМАДЖЕННЯ СЕСТЕР СВЯТОГО ФЕЛІКСА З КАНТАЛІСІЙО (КІНЕЦЬ ХІХ – ПОЧАТОК ХХ ст.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті досліджено внутрішній устрій монастирів Згромадження сестер святого Фелікса з Канталісійо. Дослідження грунтується на використанні комплексу загальнонаукових, структурнофункціональних та історичних методів. Проаналізовано умови вступу в монастир, особливості проходження всіх етапів духовної формації та складення чернечих обітів. Висвітлено особливості чернечого одягу феліціанок, їхнього габіту. Акцентовано увагу на описі та тлумаченні основної символіки Згромадження сестер святого Фелікса з Канталісійо.