ПРИХІД ДО ВЛАДИ В ФРН ЧЕРВОНО-ЗЕЛЕНОЇ КОАЛІЦІЇ В 1998 РОЦІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИРІШЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ В СХІДНОНІМЕЦЬКИХ ЗЕМЛЯХ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті здійснюється аналіз основних причин соціально-економічної кризи в Німеччині та дається загальна характеристика соціальної ситуації в ново приєднаних землях. Простежується процедура виборів 1998 року та прихід до влади соціал-демократів. Виходячи з цього велика увага приділяється дослідженню програми коаліційного уряду (СДПН / Партія “Зелених”) та висвітлюються головні ідеї соціально-економічних перетворень першого уряду Герхарда Шредера в ФРН та зокрема в східних землях.