ДЕЯКІ АСПЕКТИ СТВОРЕННЯ ТА ДІЯЛЬНОСТІ ПОЛТАВСЬКОГО МУЗЕЮ АВІАЦІЇ I КОСМОНАВТИКИ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті висвітлюються сторінки історії створення Полтавського музею авіації і космонавтики. Аналізуються основні напрями істотко-наукових досліджень і популяризаторської роботи протягом різних періодів. Акцентується увага на деяких особливостях побудови експозицій та інших аспектах діяльності цього музейного закладу.