“ПОБІЧНІ ЕФЕКТИ” СОЦІАЛІСТИЧНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ У РОЗВИТКУ БОЛГАРСЬКОЇ ЕКОНОМІКИ У 1970–1980-х рр. (ЗА МАТЕРІАЛАМИ МІНІСТЕРСТВА МЕТАЛУРГІЇ ТА МІНЕРАЛЬНИХ РЕСУРСІВ) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена впливу соціалістичної економічної інтеграції на розвиток економіки, безпосередньо промисловості, Народної Республіки Болгарії протягом 1970–1980-х рр. В основі дослідження – матеріали Міністерства металургії та мінеральних ресурсів Болгарії, які дозволили з‟ясувати деякі особливості інтеграційних процесів у галузі, роль радянського чинника у її розвитку.