ПОЛІТИЧНА СПАДЩИНА РОМАНА ДМОВСЬКОГО В УКРАЇНСЬКІЙ ІСТОРІОГРАФІЇ (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті аналізується ступінь вивчення й висвітлення окремих аспектів політичної діяльності лідера польської націонал-демократичної партії Романа Дмовського в українській історіографії. Автор зосереджує свою увагу на спірних підходів різних вчених. Особливий акцент зроблено автором на здобутках і завданнях сучасної вітчизняної історичної науки в цій проблематиці.