ЛОКАЛЬНІ КОНФЛІКТИ У ПРИДНІСТРОВ’Ї ТА НА СХОДІ УКРАЇНИ: ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглянуто особливості розвитку місцевих конфліктів на сході Молдови та України з утворенням сепаратних державних організацій (так званих Придністров‟я та ДНР/ЛНР), їх подібність та відмінність. Охарактеризовано джерела та літературу з теми, вказано на ключові спільні та відмінні риси розвитку конфліктів, з акцентуванням на особливостях ведення інформаційної війни. Встановлено також основні причини цих конфліктів.