ТЕРОРИЗМ І СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНА ДУМКА НАДДНІПРЯНСЬКОЇ УКРАЇНИ НАПРИКІНЦІ 70-х рр. ХІХ ст. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У цій статті висвітлені причини застосування терористичних актів революційними народниками наприкінці 1870-х рр. Відображено умови та обставини, у яких відбувався перехід до політичних замахів на окремих представників влади та їхні мотиви. В загальних рисах описується початковий етап терористичного напрямку в революційному русі Наддніпрянської України. Головний акцент у публікації робиться на розгляд ставлення суспільно-політичної думки Наддніпрянської України, зокрема, представників громад та діячів земського руху, до проблеми поширення насилля в політичному житті Російської імперії.