ХРИСТИЯНСЬКИЙ СВІТ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ: ВИПРОБУВАННЯ ВІЙНОЮ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті аналізується позиція християнських церков сучасної України у суспільній площині, особливості взаємин православних, греко-католицьких церков, Євангельських християн баптистів, Християн віри євангельської та Адвентистів сьомого дня. Даються відповіді на питання: як впливають суспільно-політичні умови у державі на ставлення віруючих до споріднених церков. Досліджується зміна їх соціальних орієнтирів у зв‟язку із подіями 2014-2015 рр.