МЕТОДОЛОГІЯ ВИВЧЕННЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА: ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Визначено основні методологічні проблеми, які постають перед дослідниками громадянського суспільства. Проаналізовано тенденції методологічної розробки проблем громадянського суспільства, запропоновано авторські рекомендації щодо оптимізації досліджень даної проблематики. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення методики та методології вивчення громадянського суспільства. Громадянське суспільство розглянуто у всій багатоманітності його проявів як однієї з найбільших проблем, що визначили хід останніх двох століть європейської історії.