ДІЯЛЬНІСТЬ БУРГОМІСТРА ЛЕОНТІЯ ФОРОСТІВСЬКОГО У ПРАЦЯХ УКРАЇНСЬКИХ ІСТОРИКІВ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті проаналізовані праці українських істориків, у яких відображається діяльність Л.І. Форостівського на посаді голови Київської міської управи. Об‟єктом аналізу є діяльність Леонтія Івановича на посаді голови Київської міської управи. Через співставлення різноманітних джерел здійснено спробу заповнити лагуни в біографії бургомістра під час гітлерівського панування в Києві. Проведено історіографічний огляд праць про діяльність Л.І. Форостівського в окупованій столиці.