ПИТАННЯ ПРОСТИТУЦІЇ НА СТОРІНКАХ ОДЕСЬКОЇ ПЕРІОДИКИ ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ ХІХ - ПОЧАТКУ ХХ СТОЛІТЬ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті досліджується історія проституції в м. Одесі через призму висвітлення на сторінках місцевих газет другої половини ХІХ – початку ХХ століть. Аналізу піддаються три найпопулярніших газети міста (Новороссийский телеграф, Одесский вестник, Одесский листок). Розглядаються різні аспекти висвітлення існування місцевої та всеросійської проституції, точки зору під котрими подаються матеріали на сторінках газет, їх реакція на діяльність та бездіяльність органів влади, аналіз впливу на суспільну думку.