ЗОВНІШНЯ ПОЛІТИКА В. ВІЛЬСОНА (1914-1918 рр.): СПРОБА ІСТОРІОГРАФІЧНОГО АНАЛІЗУ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті здійснено аналіз радянської та пострадянської історіографії з проблематики зовнішньополітичних відносин США у роки Першої світової війни (1914-1918 рр.). Виокремлено ряд напрямків, в межах яких працювали та працюють нині науковці. Акцент зроблено на висвітлені у науковій літературі американо-німецьких відносин у роки Першої світової війни. Здійснено характеристику сучасного стану вітчизняної історіографії з окресленої у темі проблеми.