СРІБНІ АКЧЕ КРИМСЬКОГО ХАНСТВА В СКЛАДІ МОНЕТНИХ СКАРБІВ ПОДІЛЛЯ ХV – ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ ХVІІ ст. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Автор статті, досліджуючи обіг грошей на теренах Поділля у ХV–ХVІ ст., зупиняється на малодослідженій проблемі перебування срібної монети Кримського ханства на подільському ринку в період пізнього середньовіччя. В розвідці використані нові знахідки татарських монет, які зберігаються у фондах Вінницького обласного краєзнавчого, Меджибізького та Барського історичних музеїв, в приватних колекціях.