РОЛЬ В.Г. ГРИНЕВЕЦЬКОГО У СТАНОВЛЕННІ ТЕОРЕТИЧНОГО МАШИНОБУДУВАННЯ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена висвітленню ролі визначного вітчизняного теплотехніка, машинобудування Василя Гнатовича Гриневецького (1871-1949) у формуванні теоретичного машинобудування. Стаття побудована на аналізі його праці “О рациональной постановке проектирования на механических отделениях высших технических школ” (1904).