НІМЕЦЬКО-ФІНЛЯНДСЬКІ ВЗАЄМИНИ У 1940-1941 рр. ТА СТВОРЕННЯ “ПІВНІЧНОЇ ГІЛКИ КРАЇН “ВІСІ” (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті досліджується одне з важливих питання міжнародних відносин – взаємовідносини Фінляндської республіки та нацистської Німеччини на початку Другої світової війни 1939-1941 рр. Приділяється особлива увага проблемі створенню коаліції країн під проводом Третього рейху і місце і роль Фінляндії у цьому альянсі. Наголошується на важливому значенні дипломатичних взаємин та таємних місій нацистської Німеччини в Фінляндії та навпаки.