ПОЛІТИКА МУЛЬТИКУЛЬТУРАЛІЗМУ: ДОСВІД ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇН (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Активізація інтеграційних процесів у європейських країнах призводить подекуди і до непередбачуваних наслідків. Окрім позитивних зрушень в економіці та політиці європейське суспільство переживає суттєві проблеми культурно-цивілізаційного характеру. У статті проаналізовано основні позитивні та негативні наслідки політики мультикультуралізму з огляду на досвід провідних європейських держав.