РОЛЬ МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ В ПРОЦЕСІ МОДЕРНІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ (1991-2011 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті проаналізовано співробітництво Російської Федерації з міжнародними організаціями в соціальній сфері протягом 1991-2011 рр. У контексті історичних трансформацій досліджено основні підходи щодо впровадження міжнародних соціальних стандартів для підвищення добробуту населення Росії. Міжнародні норми стали основою для створення конституційних стандартів соціального забезпечення населення Росії, сприяли розвитку соціального діалогу.