РОЗГОРТАННЯ МЕРЕЖІ ОСЕРЕДКІВ НРУ НА РІВНЕНЩИНІ В 1989"1998 рр. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті висвітлено один із аспектів діяльності НРУ на Рівненщині, а саме динаміку розгортання мережі осередків в 90-х роках ХХ ст. Проаналізовано перші кроки рухівців щодо розбудови структури власної організації та описано установчі збори в обласному центрі та інших містах Рівненської області. Стаття містить значний масив статистичних даних, які дозволяють прослідкувати динаміку зміни кількості членів партії. Отримані дані ілюструють географію поширення Руху на Рівненщині, а також вказують на активістів, які безпосередньо займалися питанням розвитку партії в області. Також автор звернув увагу на кореляцію між результатами виборів 1998 року до рад усіх рівнів та активністю і чисельністю членів Народного Руху України.