УСНО"ІСТОРИЧНА МЕТОДИКА В НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ТА ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розкривається питання комплексного підходу до застосування усно-історичної методики в освітньому процесі у вищих навчальних закладах на прикладі досвіду Запорізького національного університету, охарактеризовані етапи знайомства студентів з теоретичними та практичними аспектами усної історії в контексті загально наукових студій регіонального дослідницького осередку.