ПОТРІЙНЕ «А» («АКАДЕМІК» ПРО «АКАДЕМІЮ» ТА «АКАДЕМІКІВ»): [Рец.]: Яременко М. В. «Академіки» та «Академія». Соціальна історія освіти і освіченості в Україні ХVIIIст. / Максим Васильович Яременко. – Харків: Акта, 2014. – 543 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-