ТЕАТР ТЕНЕЙ ТРЕТЬЕГО РЕЙХА: О ЧЕМ ОН НАМ МОЖЕТ ПОВЕДАТЬ? [Рец.]: Давлєтов О. Р. Паладини фюрера: з Веймарської республіки до «Третього рейху». 12 політичних портретів. – К., 2014. – 160 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-