ПИТАННЯ УНДО У СВІТЛІ ЛИСТУВАННЯ АНДРІЯ ЖУКА І РОМАНА ПЕРФЕЦЬКОГО ПРОТЯГОМ 1925-1926 рр. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Публікація присвячена епістолярію між Андрієм Жуком і Романом Перфецьким, в якому висвітлюється ставлення до Українського національно демократичного об’єднання протягом 1925-1926 рр. Проаналізовані статі А. Жука, опубліковані в “Українському прапорі”, в яких розглядалась політична ситуація в Галичині у контексті взаємин з УНДО. Показана еволюція поглядів А. Жука на УНДО – від сприйняття до розчарування. Використані архівні матеріали з канадського особового фонду А. Жука.