СОЦІАЛЬНЕ СЛУЖІННЯ ВІРУЮЧИХ ПРОТЕСТАНТСЬКИХ ГРОМАД ПІВДЕННОУКРАЇНСЬКОГО РЕГІОНУ У 1943–1964 рр. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Проаналізовано суспільні умови, в яких діяли віруючі протестантських громад. Досліджено форми та методи соціального служіння представників найбільших релігійних общин на Півдні України. Розкрито значущість та масштаби благодійної діяльності віруючих у повоєнному суспільстві. Головна увага була зосереджена на таких напрямках служіння, як: організація недільних шкіл та молодіжних зібрань, матеріальна допомога малозабезпеченим. Розглянуто вплив та значення благочинності на долю конкретних осіб. Висвітлено окремі приклади допомоги невіруючим людям, їхня реакція на такі дії членів протестантських спільнот.