СОЦІАЛЬНІ ТА ЕКОНОМІЧНІ ЗМІНИ В УКРАЇНСЬКОМУ СЕЛІ 1953-1959 рр.: СУЧАСНА РОСІЙСЬКА ІСТОРІОГРАФІЯ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті подається історіографічний аналіз сучасної російської літератури з історії соціальних і економічних змін українського села 1953-1959 рр. Автор робить спробу систематизувати здобутки сучасної російської історіографії з даної проблеми. В статті підкреслюється процес звільнення російських вчених від радянських стандартів дослідження. Автор дійшов висновку, що протягом декількох десятиліть була створена солідна наукова база досліджень радянського села.